preskoči na sadržaj
Vijesti

5.RADIJSKA EMISIJA

U petoj radijskoj emisiji predstavljen je projekt Dan otvorenih vrata Tehničke škole Županja.


Tijekom predstavljanja naše Škole u osnovnoškolskim instituacijama našega zavičaja, upućen je i poziv učenicima, njihovim roditeljima te predmetnim nastavnicima, a kako bi posvjedočili prikazbi teorijskih sadržaja i praktičnih ostvarenja u našim školskim prostorima. Za našu smo radijsku emisiju načinili intervjue s predmetnim nastavnicima i učenicima naše Škole, a koji su oprimjerili način i sustav rada te upoznali s programima zanimanja – Elektrotehničar i Računalni tehničar za strojarstvo.

Naši su maturanti Ivo Malbašić, Petra Marijanović, Nikola Nesek, Ilija Topić i Barbara Živković predstavili srednjoškolsko iskustvo te evocirali otpočinjanje srednjoškolskog obrazovanja, poman i uredotočen višegodišnji rad te skoro okončanje svih zadaća i obveza. Uputili su misli o budućim nadama i očekivanjima, državnoj maturi, a promislili su i o značaju Škole te posebnostima i uspomenama koje nose sa sobom u život.

Radijski su voditelji Klara Knežević, Josipa Rošić i Josip Mutabdžić bili posebno motivirani i ushićeni jer su načinili sveubuhvatan uvid u predan i posvećen rad radijskoga voditelja i tonskoga urednika Ive Malbašića. Ivo Malbašić sudjeluje u utemeljenju i začetku radijskoga stvaranja, bavio se i fotografskom djelatnošću, filmskim izričajem, glazbenim ostvarajem, sportskom reportažom te je svojom budnom angažiranošću aktivno predstavljao domete Škole. Ivo Malbašić idejni je tvoritelj i projekata Život u 2040. i Europa pred izazovima, djelovao je i u okrilju radijskoga stvaralaštva LiDraNa, a zamijećeno je i njegovo  fotografsko umijeće u okrilju rada Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Našemu kreativnom i nadahnutom Ivi Malbašiću želimo mnoštvo ustrajnosti i posvećenosti u radu i daljnjim podvizima te uspjeha u budućim životnim koračajima!

Radijsku su emisiju uredili i vodili Klara Knežević, Josipa Rošić, Ivo Malbašić i Josip Mutabdžić.

Radijsku su emisiju tonski uredili Matej Marić i Filip Vincetić.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nedjeljko Zobenica   datum: 18. 5. 2016.

Tražilica

RASPORED SATI


Vremenik

KALENDAR 2018./2019.


POPIS UDŽBENIKA

Slikovni rezultat za popis udžbenika


Koliko je sati?

 

 

 


Raspored informacija

Oglasna ploča

RADIJSKA EMISIJA

 

 


OFFICE 365

E dnevnik za roditelje i učenike


E dnevnik upute

Dokumenti

Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Korisni linkovi

 

   

    

 

 

preskoči na navigaciju