preskoči na sadržaj
O školi

O školi

Tehnička škola Županja je strukovna škola u kojoj obrazovanje traje četiri godine i u kojoj se školuju učenici za zanimanja:  elektrotehničar  i  računalni tehničar za strojarstvo.


 

Osim stjecanja općeg obrazovanja, matematičkog i  informatičkog znanja, učenici  se pripremaju za nastavak obrazovanja na tehničkim fakultetima, prije svega za strojarstvo i elektrotehniku. Nekoliko  mladih nastavnika stručnih predmeta su bivši učenici naše škole.

Škola je smještena na prvom katu  zgrade na adresi  Veliki kraj 42, zajedno s još dvije škole -  Gimnazijom Županja i Obrtničko-industrijskom školom.

Unatoč stereotipima koji vladaju da su zanimanja koja upisujemo „muška“, ove školske godine  školu pohađaju 22 djevojke.

Prednost naše škole je što smo mala škola, dobro poznajemo naše učenike, a  i učenici se međusobno poznaju i provode vrijeme zajedno i izvan škole. Mnoge od njih povezuju zajednički interesi i aktivnosti kojima se bave  kao što su nogomet, rukomet, tambure, konji  i drugo.

Više od polovine učenika je uključeno  u izvannastavne aktivnosti, prije svega sportske. Učenici su okupljeni u Školskom športskom klubu  te sudjeluju na natjecanjima.

Godinama su učenici Tehničke škole postizali zapažene rezultate na državnim natjecanjima iz strojarskih predmeta pod vodstvom mentora Radoslava Dazgića, koji na žalost više nije među nama.

Nastojimo u školi stvoriti  što bolje uvjete za rad, kako bi naši učenici stekli znanja i vještine potrebna za rad u struci, ali i za nastavak školovanja.

Želja nam je stvoriti pozitivno ozračje, smanjiti broj izostanaka s nastave i  da naši učenici rado borave u školi. Mislimo da je to moguće uz zalaganje svih - učenika, nastavnika i roditelja.

                                                                                         Ravnateljica:

                                                                                         Luca Dandić, prof.
TražilicaRASPORED SATI


Vremenik


KALENDAR 2017./2018.


POPIS UDŽBENIKA

Slikovni rezultat za popis udžbenika


Koliko je sati?

 

 

 


Raspored informacija

 


Oglasna ploča

RADIJSKA EMISIJA


OFFICE 365

E dnevnik za roditelje i učenike


E dnevnik upute

"28.zvjezdica"


Dokumenti

Kalendar
« Veljača 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Korisni linkovi

 

   

    

 

 

preskoči na navigaciju